Jolene (2008) watch online
Sinners and Saints (2010) online
Into the Abyss (2011) online

Cegléd és a környéki városok gazdag program lehetőséget kínálnak az oda látogatóknak. Többek között tölthetik szabadidejüket a ceglédi Gyógy- és Strandfürdőben vagy az Aqua Centrumban, ahol különféle programok, gyógyászati kezelések, szabadtéri és fedett medencék is vannak. Érdemes ellátogatni a kecskeméti Élményfürdő és Csúszdaparkba vagy megtekinthetik Európa leghosszabb gyalogoshídját Szolnokon a Tiszavirág hidat.

Bővebben...

A Kőrös-Maros és a Hortobágyi Nemzeti Park ölelésében fekvő Cserkeszőlő, a 2300 m mélységből feltörő, jelenleg 82°C-os gyógytermálvizének köszönhetően, mára már Jász- Nagykun-Szolnok megye igen népszerű igazi üdülőfaluja.

 

 

Bővebben...

Eger számos nevezetessége: Borvidék, Egri vár, Minaret, Termálfürdő; valamint a közeli városok: Egerszalók (8 km): sóhegy és termálfürdő; Demjén (24 km) Cascade Barlang- és Élményfürdő, Demjén Thermal Spa; Szilvásvárad (38 km): Szalajka-völgy, kisvasút, X-trém Bob pálya változatos kirándulási lehetőségeket nyújtanak.

 

Bővebben...

Az Alföld egyik leglátogatottabb fürdővárosának fő vonzereje a 15.000 m2-en elterülő komplexum, mely magában foglalja a híres Gyógyfürdőt és Strandot, az Aquaparkot, valamint az Aqua Palace Élményfürdőt. A település és környéke minden korosztály számára programok sokaságát kínálja, legyen szó akár pihenésről, kikapcsolódásról, vagy gyógyulásról: Hajdúszoboszló (fürdő komplexum, Harangház, kerékpártúrák, Csónakázó tó), Hortobágy, Debrecen.

Bővebben...

A napsütötte déli vidéken fekvő harkányi fürdőváros Magyarországon és külföldön is ismert és keresett gyógyüdülőhely. Gyógyvizének kénes összetétele Európában egyedülálló, aminek étékét majd 200 esztendeje fedezték fel és azóta is alkalmazzák. A mediterrán hangulatú szőlőshegyek, a nyugodt kisvárosi idill és az érintetlen természet közelsége Harkányban és környékén az ország legszínesebb turisztikai kínálataként csábít pihenésre, kikapcsolódásra, felfrissülésre.

Bővebben...

Hévíz Magyarország egyik legjelentősebb fürdőhelye. Európa legnagyobb meleg források által táplált természeti csodája, lótuszvirágokkal borított gyógyfürdője, emellett a hozzá kapcsolódó gyógyászati, szépség és wellness szolgáltatások, a kellemes kis vendéglők, a borospincék teszik vonzó úticéllá mindenki számára.

 

Bővebben...

Kehidakustány remek kiindulópontja a kirándulásoknak, kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A környék a közeli Kehida Termál mellett számos programlehetőséget kínál: bowling (a közeli Triász Aparthotelben), lovaglási lehetőség Kehidán, balatonszentgyörgyi Csillag vár (állat simogató és múzeum), Sümegi vár (történelmi lovasjátékok és középkori lakomák), Bivalyrezervátum, Kis-Balaton, Keszthelyi Festetics Kastély, Hévízi-tó, Balaton.

Bővebben...

A Zala völgyében megbúvó Misefa, ideális hely pihenésre vagy romantikuskikapcsolódásra. A közeli városok: Kehidakustány (16 km): Kehida Gyógy- és Élményfürdő, lovaglás, horgászat, biciklizés, bivalyrezervátum, borkóstolás; Zalaegerszeg (17 km): Termálfürdő, Aquacity; Hévíz (22 km): Tófürdő, Zena Beauty and Med Center, Egregyi borvidék; Keszthely (32 km): Festetics-kastély változatos kirándulási lehetőségeket nyújtanak.

Bővebben...

A közeli városok: Eger (11 km): Borvidék, Egri vár, Minaret, Termálfürdő; Demjén (24 km) Cascade Barlang- és Élményfürdő, Demjén Thermal Spa; Szilvásvárad (38 km): Szalajka-völgy, kisvasút, X-trém Bob pálya változatos kirándulási lehetőségeket nyújtanak. 

 

 

Bővebben...

Orosházán az Alföld Gyöngye Kalandpark, valamint a közeli városok: Szarvas (40 km): Gyógyfürdő, Mini Magyarország; Makó (51 km): Hagymatikum; Szeged (56 km): Szeged ZOO – vadaspark, Anna fürdő; Gyula (57 km): Gyulai Vár, Gyulai Várfürdő; Szeged (56 km) változatos kirándulási lehetőségeket nyújtanak.

 

Bővebben...

Ráckeve a Duna mentén, Budapesttől kb. 50 km-re délnyugati irányban helyezkedik el. A vízi sportok szerelmeseinek érdemes kipróbálniuk a horgászat, csónakázás, evezés adta lehetőségeket a környéken. A hetente megrendezésre kerülő látványos csónakos piac a Duna partján nyújt szórakozási lehetőséget, és a különböző időszakos fesztiválok mellett a helyi nevezetességek: Savoyai Kastély, Keve Galéria, Hajómalom vonzza az ide látogatókat.

Bővebben...

A közeli városok: Tokaj (25 km): Borvidék; Sárospatak (42 km): Rákóczi vár, Tengerszem, Végardó Fürdő; Miskolctapolca (52 km): Barlangfürdő; Sátoraljaújhely (52 km): Zemplén Kalandpark: bob pálya, libegő, sípálya; Nyíregyháza (58 km): Állatkert és Ócenárium, Aquarius Élményfürdő változatos kirándulási lehetőségeket nyújtanak.

 

Bővebben...

A hűség városa kristálytiszta hegyi levegővel, romantikus óvárossal, sokszínű programokkal nyújt felejthetetlen élményt az Alpok lábánál. Nyugat-Magyarország határvárosa elvarázsol mindenkit, aki egyszer megfordul itt. Sopront méltán lehet a múzeumok városának, és egyben múzeumvárosnak nevezni. A környék mikroklímája kedvez a bortermelésnek, így lett Sopron a „kékfrankos fővárosa”.

Bővebben...

Tata és környéke változatos kikapcsolódási lehetőségeket nyújt az oda látogatóknak. A tatai Öreg tó és Vár, a vértesszőlősi Előembertelep, a tatabányai Gyémánt Strand- és Élményfürdő, az agostyáni Ökofalu, sok más mellett, gazdag programokkal, történelmi nevezetességekkel és látványos természeti értékekkel várják az itt üdülő vendégeket.

 

Bővebben...

A közeli városok: Kecskemét (37 km): Cifra palota; Szolnok (38 km) Tiszavirág híd; Szarvas (55 km): Gyógyfürdő, Vízi Színház, Arborétum, Mini Magyarország változatos kirándulási lehetőségeket nyújtanak.

 

 

Bővebben...

Visegrád város Pest megyében, Magyarország egyik legkisebb, de egyik legrégibb városa is egyben. Népszerű kirándulóhely, régészeti jelentősége kiemelkedő. Számos programlehetőség várja az ide kirándulókat. A városban Fellegvár, lovagi torna, kirándulás, bob-pálya, hajókázás és a környékbeli települések is (Esztergom, Dobogókő, Nagymaros, Szentendre) rengeteg látnivalóval várják az érdeklődőket.

Bővebben...

Zalakaros a Kis-Balaton „fővárosa”, egy igazi gyöngyszem a romantikus zalai dombok szívé­ben, szőlőhegyekkel és gyümölcsös kertek­kel övezve. E vidék vonzereje a nem minden­napi kincs, a föld mélyének értékes ajándéka: az ásványi anyagokban gazdag gyógyvíz.

Bővebben...

Joomla Template - by Joomlage.com